Recensie: De verloren erfgenaam – Jennifer Lynn Barnes

Gek op mysteries? Voordat ik de Hawthorne-mysterie boeken begon te lezen was ik nog totaal niet bekend met dit genre. Met deze serie veranderde dat echter al snel. Na De Erfenis moest ik weten hoe het verder zou gaan in De verloren erfgenaam. Het mysterie was namelijk alleen maar groter geworden. Benieuwd wat ik van dit deel vond? Lees dan snel verder.

Ken je het eerste deel De erfenis nog niet? Lees dan eerst deze recensie.

De verloren erfgenaam
Jennifer Lynn Barnes
uitgeverij: Blossom Books

Recensie De verloren erfgenaam De erfenis

Synopsis
Het spannende vervolg op de pageturner ‘De erfenis’!

‘Waarom zou een Texaanse miljardair met meerdere privéchefs tot zijn beschikking gaan eten in een goedkoop café in een plaatsje in Connecticut waarvan niemand ooit gehoord heeft? Wat als hij daarheen ging om Toby te zoeken en jóú vond?’

Het mysterie rondom de familie Hawthorne is in ‘De erfenis’ nog niet opgelost. Sterker nog, het is juist groter geworden. Avery en Jameson hebben ontdekt dat het absoluut geen toeval is dat Tobias Hawthorne haar zijn vermogen heeft nagelaten. Hij houdt Avery al jaren in de gaten. Maar waarom? Hoopt hij dat ze zijn versplinterde familie weer bij elkaar zou kunnen brengen, of zit er meer achter? Avery is vastbesloten om antwoorden te vinden, maar dat is niet makkelijk met Jameson en Grayson in de buurt. Bovendien zijn er nog steeds mensen die haar het liefst zien verdwijnen…

Mijn mening

Mystery on top! De verloren erfgenaam was plottwist na plottwist en I loved it! Het verhaal komt in dit tweede deel een beetje langzaam op gang. In de eerste paar hoofdstukken word je heel slim herinnert aan wat er allemaal is gebeurd in De erfenis. In het begin leek het daardoor alsof we een beetje in het eerste deel waren blijven steken en was ik bang voor herhaling. Vooral rondom de drama met de Hawthorne boys. Totdat het echte mysterie op gang kwam. Avery duikt steeds dieper in de geschiedenis van de Hawthorne familie en die van haarzelf. De laatste 150 pagina’s waren dan ook onmogelijk om te stoppen met lezen. Wat een ontknopingen en ontdekkingen! De verloren erfgenaam was goed doordacht en bleef tot het einde toe onvoorspelbaar. Precies wat je graag wil van een goed mysterie boek.

Je zou denken dat aan het eind alle geheimen en raadsels op zijn, maar er komt nog een derde deel over Avery en deze abnormale, maar intrigerende familie. Ik kan in ieder geval niet wachten op het vervolg!

Bedankt Blossom Books voor het recensie-exemplaar.

Bestel hier De verloren erfgenaam bij Bol.com

Bewaar voor later op Pinterest

De verloren erfgenaam recensie Jennifer Lynn Barnes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *