Over mij

over mij eyeloveprint Dionne

Hallo en welkom op eyeloveprint! Ik ben Dionne, een boekenliefhebber, gezondheidssnob en grafisch ontwerper die ook gek is op teksten schrijven. Vanuit deze liefde is eyeloveprint.com ontstaan, een blog waarop ik met passie schrijf over – onder andere – een boekige en gezonde levensstijl.
 
Die gezonde levensstijl komt niet uit het niets. Net als deze blog. Een paar jaar geleden werd ik namelijk ontzettend ziek, waardoor mijn leven letterlijk jarenlang stop kwam te staan. Het werd zelfs zo ernstig dat ik geen licht of geluid meer aankon en alleen nog in een donkere kamer kon liggen zonder prikkels. Wat ik nog wél kon, was schrijven.
 
Fastforward naar nu, nu ik weer leef. Écht leef. Waar ik alles inhaal wat ik gemist heb – en dat is nogal wat.

Op eyeloveprint.com komen de afgelopen jaren en het nieuwe samen. Want ondanks dat ik zoveel heb gemist, heb ik ook veel geleerd in de reis om mijn gezondheid weer terug te krijgen. Zo waardeer ik de kleine dingen in het leven nu wel 100x meer. Heb ik mijn liefde voor lezen weer teruggevonden. Eet ik nu veganistisch en gluten- en suikervrij, na alle kennis die ik heb opgedaan over de voedsel- en gezondheidsindustrie. Gebruik ik zoveel mogelijk natuurlijke producten om mijn lichaam te helpen om verder te helen. Én heb ik door alles wat ik heb meegemaakt een snelcursus leven gehad, waardoor ik in ben gaan zien wat écht belangrijk voor mij is. Met mijn blog neem ik je graag hier in mee.

MIJN DOEL?

Om met mijn artikelen jou te inspireren, je verder te helpen/laten kijken of simpelweg het leven leuker én makkelijker te maken. Met hotspots, boeken, recepten, (budget)tips en producten die jou verder helpen in jouw eigen reis.

Meer zien en weten? Volg mij dan op Instagram. Hier deel ik regelmatig wat ik allemaal uitspook en geef ik de nodige tips & tricks.

SAMENWERKEN

Blogsamenwerking

Wil je graag samenwerken? Contact me dan via eyeloveprint@gmail.com. Zijn we een match dan kan ik bijvoorbeeld een review of post schrijven op mijn blog en/of social media, een advertorial schrijven met daarin een link naar jouw website of kunnen we op een andere manier samenwerken. Ik denk graag met je mee!

Tekstschrijver

Op zoek naar vlotte teksten voor jouw website, social media of blogs? Of heb je geen tijd/energie om dit zelf te doen? Contact me dan via eyeloveprint@gmail.com. Ik neem je het schrijven graag uit handen zodat jij kan focussen op jouw eigen bedrijf en expertise.