5x vegan en glutenvrije taart bestellen

Toen ik de switch maakte om vegan en glutenvrij te gaan eten dacht ik serieus dat ik nooit meer taart zou kunnen eten. Of tenminste, niet zonder zelf eerst paar uur in de keuken te ploeteren. Totdat ik deze winkels vond, en wat blijkt. Ik vind deze vegan en glutenvrije taartjes nog lekkerder dan de ‘gewone’ en zou niet eens meer terug willen. Omdat ik weet hoe lastig het is om taartenwinkels zoals deze te vinden en om de horeca nu te steunen heb ik een overzichtje gemaakt met 5x vegan en glutenvrije taartenwinkels. Wat wordt jouw volgende bestelling?

Alle shops in dit rijtje bezorgen in heel Nederland en verkopen taart die vegan, glutenvrij, zonder geraffineerde suikers en zonder soja en gist zijn. Sommige zijn ook nog eens biologisch of grotendeels biologisch. Kan je niet tegen een bepaald ingrediënt? Bij alle producten worden de ingrediënten vermeld zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Sharp Sharp

Een van de eerste taart shops die ik ontdekte en al snel een favoriet werd. Mijn missie is om alle smaken een keer te hebben uitgeprobeerd. En ik kan je vertellen, ik ben al aardig ver 😉 Naast de taartjes – oftewel plaatjes – heeft Sharp Sharp nog veel meer lekkernijen zoals bliss balls, allerlei soorten koeken, (chocolade)pepernoten, muffins, flatbread, bananenbrood en meer eigen bedachte creaties. De brievenbuspakketjes zoals hierboven zijn ook een echte aanrader met verjaardagen of speciale momenten in deze tijd. Van Sharp Sharp mag ik speciaal voor Valentijn een kortingscode met jullie delen. De code eyeloveprint_sharpsharp geeft je 15% korting op je bestelling tot 12 februari, smullen maar! Klik hier om naar de website van Sharp Sharp te gaan.

Chokbites
Chokbites vegan glutenvrij suikervrij

Met kerst heb ik de hazelnut mousse bomb toetjes bij Chokbites besteld en die waren echt ontzettend lekker! Buiten de toetjes verkopen ze ook petit fours, one bites, hele taarten, luxe truffels, eetbare confetti, brownies en meer. De one bites heb ik trouwens ook uitgeprobeerd met een high tea en ook bij deze was ik zwaar onder de indruk. Chokbites zijn voor mij echte food kunstenaars. Elke hap is een ware smaaksensatie. Klik hier om naar de website van Chokbites te gaan.

Sue food

Deze springt er voor mijn part uit door de schattige brievenbuspakketjes die zij steeds maken met bepaalde feestdagen. Sue verkoopt naast taart – ook wel bites genoemd – brownies, koeken, granola, truffels en cakes. Mijn favoriet van de bites was tot nu toe de frambozen cheesecake. Bonus! SUE food gebruikt geen plastic bij hun verpakkingsmateriaal. Klik hier om naar de website van SUE food te gaan.

Piece of Joy
Piece of Joy vegan glutenvrij taart brownie granola

Dit bedrijf verkoopt taarten – pieces – in hun ‘originele’ vorm. Ik heb zelf nog niks van deze winkel kunnen proeven omdat ik er nog niet zo lang bekend mee ben. Maar ik kan je wel zeggen dat ik verschrikkelijk nieuwsgierig ben. Vooral naar hun versie van de appeltaart, de Banoffee, de aardbei-kokos-vanille piece, de.. volgens mij kan ik wel door blijven gaan. Naast de pieces verkoopt Piece of Joy ook brownies, granola, pindakaas en sinds kort ook bananenbrood. Klik hier om naar de website te gaan van Piece of Joy.

Klein Geluk Bakery
Klein Geluk Bakery vegan glutenvrij lactosevrij taart bestellen

De Klein Geluk Bakery kwam bij mij op de radar omdat zij met oud & nieuw oliebollen, appelbeignets en oreobollen verkochten. Volgend jaar zijn de oliebollen voor mij dan ook zeker aan de beurt. Die mis ik namelijk ontzettend. Maar, ze hebben echter nog veel meer producten! De Klein geluk bakery verkoopt ook gehele taarten, bakmixen, granola, brownies, carrotcake, gevulde speculaastaart, bananenbrood en meer. Onlangs zijn ze ook met een actie begonnen waar je kan opgeven welk eten jij echt mist, wat zij dan gaan proberen te maken. Zo zijn ze op dit moment bezig met croissants, cake en bokkenpootjes. Ik ben erg benieuwd waar deze winkel allemaal mee komt de komende tijd! Klik hier om naar de website van de Klein Geluk Bakery te gaan.

Kende jij deze vegan en glutenvrije winkels al of weet jij er nog een? Ik ben altijd op zoek naar nieuwe winkels en eten 😉 dus deel ze vooral hieronder.

Bewaar voor later op Pinterest

Ga je liever zelf aan de slag met bakken? Neem dan even een kijkje bij mijn recepten.

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. elisemayann schreef:

    Ik ken sue wel. Echt heerlijk!

    1. eyeloveprint schreef:

      Echt hé, welke is jouw aanrader van SUE? ☺️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *