Getest: Ma Vie Sans Gluten Quinoa, Gierst met Rode Bonen & Groenten

In veel kant-en-klare maaltijden zitten vaak E-nummers of ingrediënten die daar naar mijn mening niet in tussen horen. De laatste tijd komen er echter steeds meer bewuste producten op de markt. Maar is het ook lekker? Ik zie het als mijn persoonlijke missie om ze allemaal uit te proberen en het met jullie te delen 😉 Dit keer test ik de Kant-en-klaar maaltijd Quinoa, Gierst Met Rode Bonen & Groenten uit van Ma Vie Sans Gluten.

*Alle producten die ik test zijn vegan en vrij van gluten, lactose en geraffineerde suikers

Ingrediënten

Groenten* (34%) (wortels*, courgette*, rode paprika*, tomaten*), water, quinoa* (16%), gierst* (11%), gekweekte rode bonen* (8%), oliën* (zonnebloem*, extra vierge olijf*), zeezout, knoflook*, milde chilipeper*, komijn*, ras el hanout*. *afkomstig van biologische landbouw. Kan sporen bevatten van soja en sesam.

Geen onbekende of ingewikkelde ingrediënten, so far so good!

Bereiding, uiterlijk en smaak

Ma Vie Sans Gluten Quinoa, Gierst & Rode Bonen

Makkelijker dan dit kan gewoon niet, 2-3 minuten in de pan met wat water en je bent gewoon klaar! Heerlijk voor die dagen waar je al te moe bent om te koken of gewoon weinig tijd hebt, heb je toch iets gezonds en nog een andere optie dan weer een afhaalmaaltijd. Pluspunt, je kan dit product ontzettend lang bewaren. Heb je een keer niks of geen volledige maaltijd in huis dan kan je dit erbij pakken, wat courgette of kliekjes groente erin en klaar.

Het eten zag er goed uit, wel viel me op dat er vooral veel quinoa en bonen inzaten die qua smaak met de kruiden ook erg aanwezig waren. In vergelijking tot de verpakking moet je de groentes dan ook echt zoeken. De courgette heb ik zelfs helemaal niet kunnen vinden. Zoals ik hierboven ook al zei zou ik de volgende keer dan ook veel meer groentes erbij ingooien, ook om smaakverveling te voorkomen. De smaak zelf was echter heerlijk! En daar gaat het natuurlijk ook om. De maaltijd was goed gekruid en genoeg voor één persoon.

Inhoud Ma Vie Sans Gluten Quinoa, Gierst & Rode Bonen

Conclusie

Ik denk dat je het al doorhebt, dit product ga ik inslaan! Heerlijk om toch snel een gezonde maaltijd op je bord te hebben. Door de kruiden en ingrediënten die ik zelf niet vaak gebruik – lees rode bonen, paprika, tomaat, ras el hanout – smaakt deze maaltijd weer helemaal anders dan wat ik gewend ben.

Ma Vie Sans Gluten – Quinoa, Gierst Met Rode Bonen & Groenten – €2.50 – € 2,75 (tot nu toe alleen beschikbaar online)

Bewaar voor later op Pinterest

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Belle schreef:

    Bedankt voor de tip! (echtgenoot eet glutenvrij door zware allergie)

    1. eyeloveprint schreef:

      Ah wat vervelend, gelukkig zijn er nog genoeg alternatieven. Zal er binnenkort meer posten 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *