Unboxing: Secondhand Bookshelf – Autumn edition

Voor sommige mensen komt de herfst misschien te vroeg, maar ikzelf keek al een tijdje uit naar de Autumn edition van de Secondhand Bookshelf. Zonder te openen rook de box al erg zoet. Ik dacht eerst dat de postbode misschien parfum op had, maar al snel kwam ik erachter waarom dat was. Kijk je mee naar de unboxing? Op het eind vind je ook nog eens een kortingscode.

Ben jij nog niet bekend met de Secondhand Bookshelf en wil je meer weten? Lees dan eerst even deze blogpost waar je meer te weten komt over deze milieuvriendelijke boekenbox.

Persoonlijk kaartje Secondhand Bookshelf
Deze kaart zit altijd boven in de box, met een persoonlijke boodschap en kortingscode voor de volgende bestelling.

Unboxing

De box kwam deze keer in een iets andere verpakking, normaal zit er een hoes omheen die je bij het compost kan gooien. Bij deze verpakking is dat ook zo, alleen kan je deze zo openen dat hij hergebruikt kan worden. Toch leuk dat de Secondhand Bookshelf zich blijft vernieuwen en verbeteren hierin.

Boekige kaarsen
Boekige Kaarsen Bookish candles Pretageek


Ik had met de hints al het idee dat er een kaars in de box zou zitten. Nu bleken er niet één, niet twee, maar wel drie kaarsen in te zitten! Een grote en twee wat kleinere met allemaal een boekenthema. Nu ben ik zelf echt totaal niet van de kaarsen – ben ik de enige boekenliefhebber die niet van kaarsen houd? – dus ondanks dat ik de buitenkant wel leuk vind ga ik ze zelf niet gebruiken. Ik zag mijn moeder wel meteen enthousiast worden dus de kaarsen hadden al snel hen plekje gevonden.

Affirmatie kaarten
Affirmatie Kaarten affirmation cards Secondhand Bookshelf


Deze kaartjes raakten mij meteen. Ik vind het zo’n lief en attent idee van de Secondhand Bookshelf. Vooral wanneer je in een moeilijke tijd zit zijn affirmatie kaarten zulke goede geheugensteuntjes voor jezelf. Giv – de eigenaresse van – heeft ze zelf ontworpen en laten drukken op gerecycled papier. Ik weet zeker dat ik deze ga gebruiken en om de zoveel tijd een ander in het zicht neer ga zetten. Ook vind ik sommige stiekem leuk om te versturen als postkaart. Het zijn er 30, een kaartje voor elke dag van de maand.

Herfstkaart
Herfstkaart Autumn card Becky Peel


Oké, door deze kaart kijk ik nu stiekem helemaal uit naar de herfst. Lekker met een kop thee en een dekentje ‘s avonds een boek lezen. Wat een lief en hartverwarmend kaartje, ontworpen door Becky Peel. En leuk dat het in een persoonlijk envelopje kwam met mijn naam erop.

Biologische thee
Biologische thee Organic tea


Ik hou ervan om nieuwe smaakjes uit te proberen, ik was dus erg blij om deze biologische thee in de box te vinden. Vooral de Pukka Cinnamon apple ruikt heerlijk. De illustratie van het kaartje hiervoor wordt denk ik snel werkelijkheid 😉

Book review notitieboek
Book review notepad Boek recensie notitieboekje Lily in space


Hier ben ik echt superblij mee! Zoiets had ik nog niet en lijkt mij zo handig voor het schrijven van recensies. Vooral mijn favoriete boekenquotes raak ik nogal eens kwijt. Vanaf nu ga ik bij het lezen dit notitieboekje dus bij me houden. Wat een leuk design ook, deze is ontworpen door Lily in Space designs.

Blind Date met een boek
Blind date with a book Secondhand Bookshelf


We zijn alweer beland bij de Blind date with a book. Het boek is bij iedereen anders want deze wordt persoonlijk voor jou uitgekozen op basis van een vragenlijst. Door de hints was ik erg bang dat The Cruel Prince erin zou zitten, die ik al heb. Overigens nog niet gelezen..

Het boek
Blind date with a book Burn Mark Laura Powell

Gelukkig was het een totaal ander boek, en wat voor een! Burn Mark van Laura Powell, deze lijkt me echt superleuk. De cover is natuurlijk prachtig wat voor mij ook altijd meehelpt, maar de synopsis spreekt me ook zeker aan. Ook leuk dat het deze keer een YA fantasy is én over heksen gaat.

Conclusie
Unboxing Secondhand bookshelf Autumn

Wat een ontzettend leuke box was dit weer! Bij de zomerbox dacht ik al dat het niet beter kon, maar deze box was op zijn eigen manier weer heel speciaal. Mijn favoriete item is denk ik het book review notitieboekje, ook al hou ik stiekem ook heel erg van de affirmatiekaarten. Ik ben in ieder geval alweer erg benieuwd naar de winterbox die ergens in november uitkomt. Ook daarvan komt weer een unboxing online. En stiekem heb ik ook al een sneak peek gezien van een nieuw project van de Secondhand Bookshelf, maar daarover later meer 🙂

Lijkt jou deze box ook wel wat, of wil je deze of één van de andere boxen of items cadeau doen? Met mijn code eyeloveprint10 krijg je 10% korting op de boekenbox of bij bestellingen boven de £25, een aantal items en andere extra’s kan je namelijk ook los van de box bestellen. Ga hier naar de webshop.

Wat vond jij het leukste item uit deze boekenbox?

*Ik heb de Autumn box gratis ontvangen van de Secondhand Bookshelf in ruil voor een eerlijke recensie. Dit is niet van invloed op de inhoud van deze recensie.

Bewaar voor later op Pinterest

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Céline schreef:

  Die kaarsen en dat book review notitieboekje is echt heel leuk! Deze box lijkt mij best geslaagd!

  1. eyeloveprint schreef:

   Zeker, erg blij mee!

 2. Maartje schreef:

  Ziet eruit als een leuke box! De herstkaart is inderdaad lekker herfstig en roept meteen zin in de herfst en de cozyness op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *