Unboxing: Secondhand Bookshelf – Winter box

Met de winter box zijn we alweer beland bij de laatste Secondhand Bookshelf box van dit jaar, en wat waren het allemaal leuke boxen! Binnenkort komt alleen nog de adventkalender uit die jammer genoeg ook al uitverkocht is. Deze ga ik wel elke dag unboxen op mijn instagram. Ik ben in ieder geval erg benieuwd wat er in de Winter box zit. Kijk je mee met de unboxing?

Meer weten over deze milieuvriendelijke boekenbox? Lees dan eerst deze blogpost. De unboxings van de vorige edities kan je hier vinden.

Personal Card Secondhand bookshelf Box
Changing the planet one book at a time

Unboxing

Green Christmas boek

Green Christmas Eilidh Gallagher Bloomsbury

Wat een superleuk idee! Wanneer je het boekje opent zie je dat het werkt als een soort adventskalender. Elke dag kan je met een groene tip aftellen tot kerst en zo nieuwe ideeën opdoen. Ik ben erg benieuwd of hier nog nieuwe tradities uit gaan ontstaan, zoveel kersttradities heb ik namelijk nog niet.

Kerst Embroidery kit

Christmas Embroidery Kit Lazy May

Qua handwerk ben ik echt totaal niet creatief. Dit item is voor mij dus nogal een uitdaging. Ik betwijfel of ik dit zelf ga doen en denk dat ik hem dus ga weggeven. Een leuke extra is wel dat de Secondhand Bookshelf een gezellig creatieve avond heeft georganiseerd op Zoom waar je met dit item of een andere creatieve hobby samen creatief bezig kan zijn. Je kan je inschrijven via deze link – voor 5 december 2020 – ook als je de box niet hebt gekocht.

Kerstkaartje

Brooke Marie Christmas Card

Wat een ontzettend mooi en lief kaartje ontworpen door Brooke Marie! Ik hou van post versturen én ontvangen 😉 dus deze ga ik zeker gebruiken dit jaar. Fijn dat ook dit item net als alle andere items van (zoveel mogelijk) composteerbaar materiaal zijn.

Calm Cocoa

Vooral erg leuk dat er een meditatie bij de cacaopoeder zit, waardoor je nog bewuster van je chocolademelk kan genieten. Ik ben zelf echter niet zo van de chocolademelk dus deze ga ik aan mijn broer geven, die is er gek op.

‘Just one more chapter’ koekjes

Just one More chapter Bookish cookies Secondhand Bookshelf

Bij de koekjes zat een kleine notitie. Toevallig zijn bij mij beide koekjes helemaal perfect aangekomen, maar bij de Secondhand Bookshelf box waren er blijkbaar al velen gesneuveld door de post. Vandaar dat er een extra koekje in de box zit, en wat zien ze er leuk uit! Door de ingrediënten gaan deze echter naar mijn moeder.

Blind date with a book!

Blind Date with a book Secondhand Bookshelf Box

Op het persoonlijke kaartje stond dat dit keer het boek van mijn Goodreads lijstje is gehaald. Deze is alleen ontzettend lang dus de hints zeiden mij dan ook niks. Een contemporary lees ik in ieder geval niet vaak dus ik ben benieuwd..

Het boek

En het boek is.. Since you’ve been gone van Morgan Matson! Ik vind het ontzettend leuk dat Giv van de Secondhand Bookshelf het aandurft om elke keer zo’n ander soort boek voor mij te kiezen. Ze heeft het elke keer nog goed gehad en nu weer. Er wordt dus echt geluisterd naar je opgegeven voorkeuren en moeite gedaan om een zo goed mogelijk boek voor jou te vinden.

Conclusie

Unboxing Secondhand Bookshelf Winter Box
volledige unboxing Secondhand Bookshelf Winter Box

In deze box zaten erg veel items die ik ga weggeven. Aan de ene kant iets minder leuk en aan de andere kant vind ik dat de Winter box daardoor ook weer het fijne kerstgevoel geeft. Mijn favoriete items zijn deze keer het Green Christmas boek, de mooie kerstkaart en natuurlijk de blind date with a book!

Wil je zelf ook zo’n boekenbox of deze cadeau doen? Omdat de boxen steeds erg snel uitverkocht raken – de winter box en adventkalender waren door de nieuwsbrief earlybirds alleen al uitverkocht – kan je je binnenkort aanmelden voor een abonnement zodat je nooit meer ernaast grijpt. In december komt deze optie aanwezig en is het ook mogelijk om een abonnement cadeau te doen. Hou de Secondhand Bookshelf dus zeker in de gaten en vergeet voor de 10% korting niet mijn code eyeloveprint10 te gebruiken.

*De blind dates with a book en boekige items zijn ook los te koop zodat je ook zelf een boekenbox kan samenstellen.

Wat vond jij het leukste item uit deze box?

*Ik heb de Winter box gratis ontvangen van de Secondhand Bookshelf in ruil voor een eerlijke recensie. Dit is niet van invloed op de inhoud van deze recensie.

Bewaar voor later op Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *