Unboxing: Secondhand Bookshelf – Summer edition

Mijn tweede unboxing alweer van de Secondhand Bookshelf, dit keer met de Summer edition / zomereditie. Deze box zou je echt de zomervibes moeten geven van zonnige dagen, picknicks in het park met je favoriete boek, verse bloemen, cocktails en strandwandelingen. Ik ben dan ook reuze benieuwd wat we voor items gaan tegenkomen in deze box. En natuurlijk naar mijn blind date met een boek! Kijk je mee?

Ben jij nog niet bekend met de Secondhand Bookshelf en wil je meer weten? Lees dan eerst even deze blogpost waar je meer te weten komt over deze milieuvriendelijke boekenbox.

Persoonlijk kaartje Secondhand Bookshelf
Deze kaart zit altijd boven in de box, met een persoonlijke boodschap en kortingscode voor de volgende bestelling.

Unboxing

The Happy Newspaper
The Happy Newspaper The Happy News by Emily Coxhead

Het eerste wat ik zie, buitenom dat deze box echt bom- en bomvol zit, is de Happy News paper. Ik had er nog nooit van gehoord, maar wat een superleuk concept! In deze krant staat alleen maar positief nieuws of zoals ze zelf zeggen; ‘A newspaper to celebrate all that’s good in the world’. Iets wat we altijd wel kunnen gebruiken, maar vooral nu toch?

Bookish pin
Bookish Pin Alphabet Bags
gemaakt door Alphabet Bags

Ik ben niet zo van de pins, maar dit is toch wel een hele leuke. De ekster in mij kwam weer naar boven doordat de letters zo glinsteren en hij is verder erg neutraal dus deze ga ik zeker gebruiken. Alleen nog even bedenken waar ik die ga opspelden. Het achtergrondkaartje met de illustratie van een boekenkast wordt je ook meteen vrolijk van en deze is van gerecycled papier.

Totebag
Boekige totebah Save the earth it's the only one with book Abbi Olivia Designs

Oké, deze is zó mooi! Ik had al gezien dat er een design van Abbi Olivia Designs in zou zitten die overigens echt prachtige handgemaakte kleding, totebags en meer maakt. Maar welk design en wat voor product had ik geen idee van. Dit design is echter speciaal voor de Secondhand Bookshelf gemaakt en dus alleen bij hen verkrijgbaar. De totebag is gemaakt van biologisch katoen en heeft aan de ene kant een boeken-illustratie met de quote ‘Save the Earth, it’s the only one with Books’ en aan de andere kant de aarde geïllustreerd met de tekst ‘There is no Planet B’.

Wildflower seedbombs / Zaadbommen met wilde bloemen
Wildflower seedbombs zaadbommen wilde bloemen

Superleuk dit! Dit zijn zaadbommen met wilde bloemen die je zonder tuiniertalent in je tuin kan poten of in een pot. Het is een simpel iets wat je voor de natuur – bijen, vlinders, etc. – kan doen en tegelijkertijd ook nog zo mooi om te zien!

bamboerietjes van Jungle Straws
Jungle Straws bamboerietjes

Eigenlijk ben ik al ontzettend blij met deze box, maar dat was het nog niet. Het laatste item voordat we naar het boek gaan is eentje die ik toevallig al elke dag gebruik en nieuwe van nodig had, namelijk bamboerietjes! Ik drink echt heel veel smoothies. Vooral nu het weer wat warmer wordt. Het scheelt dan zoveel dat je gewoon herbruikbare rietjes hebt in plaats van al dat plastic. In dit pakketje zitten 6 bamboerietjes, een schoonmaakborsteltje en een soort hoesje waar je de rietjes in mee kan nemen. Wat ik wel een beetje raar vind zijn de verschillende groottes, zo lijken de kleine rietjes mij niet erg handig. Sowieso niet om schoon te maken, dus die bewaar ik denk ik voor de sapjes.

Blind date met een boek
Blind date met een boek

Een boekenbox zonder boek kan natuurlijk niet. Deze wordt uitgezocht aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren. De hints zeggen me in ieder geval niks, maar wat leuk dat het een heel ander genre is dan de vorige keer!

Het boek
The Miniaturist Jessie Burton Secondhand Bookshelf

En het boek is.. The miniaturist van Jessie Burton! Dit had Giv / Secondhand Bookshelf echt niet beter uit kunnen zoeken. Een paar weken terug las ik De Bekentenis / The Confession van Jessie Burton en ik was meteen fan. Dit boek had ik nog niet van haar, maar wou ik zeker nog lezen. En kijk die prachtige cover alleen al! Deze keer kan je wel echt zien dat het boek tweedehands is doordat de rug meerdere keren gebroken is. Verder is het boek in helemaal goede staat dus ik vind dat zelf niet zo erg, het gaat immers om het leesplezier.

Conclusie
Volledige unboxing Secondhand Bookshelf Summer edition

Deze summer edition is toch wel een van mijn favoriete boxen ooit. De combinatie van boeken en aandacht voor het milieu, ik word hier echt vrolijk van. Ik ben erg benieuwd naar The Happy Newspaper, kan niet wachten om de totebag in gebruik te nemen, de wildbloemen te potten en de bamboerietjes gaan natuurlijk ook meteen in gebruik. Verder hoop ik het boek ook snel te kunnen gaan lezen.

Lijkt jou deze box ook wel wat, of wil je hem cadeau doen? Met mijn code eyeloveprint10 krijg je 10% korting op de boekenbox of bij bestellingen boven de £25, een aantal items en andere extra’s kan je namelijk ook los van de box bestellen. Ga hier naar de webshop.

Wat vond jij het leukste item uit deze boekenbox?

*Ik heb de Summer box gratis ontvangen van de Secondhand Bookshelf in ruil voor een eerlijke recensie. Dit is niet van invloed op de inhoud van deze recensie.

Unboxing Secondhand Bookshelf Summer Edition

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *