Milieuvriendelijke boekenbox: Secondhand Bookshelf

Onlangs is er een nieuwe milieuvriendelijke boekenbox gelanceerd en die ga ik in deze blogpost aan jullie voorstellen, dat is namelijk de Secondhand Bookshelf! Binnenkort volgt al mijn eerste unboxing van de Spring box, deze boekenbox komt namelijk iedere drie maanden uit waarbij de volgende in mei, de Summer box. Maar eerst, wat houd deze box eigenlijk in?

Over de Secondhand Bookshelf

De Secondhand Bookshelf is een boekenbox uit Engeland en zoals de naam al zegt komt deze met een tweedehands boek, persoonlijk uitgekozen aan de hand van jouw wensen. Hun motto is dan ook, ‘Changing the planet, one book at a time’. Deze boekenbox gaat echter verder dan dat, naast het boek zitten er namelijk ook 3-4 items in de box die ook nog eens allemaal op een (meer) milieuvriendelijke manier zijn gemaakt. Het zijn allemaal items die je vaker kan gebruiken, langer meegaan en handgemaakt door lokale artiesten. Zo kan je jezelf verwennen, maar is er tegelijkertijd aan het milieu gedacht. Ikzelf werd meteen enthousiast van dit concept, waardoor ik dan ook heel nieuwsgierig ben naar de uitvoering.

Slogan Milieuvriendelijke boekenbox Secondhand Bookshelf: Changing the planet one book at a time
Over de oprichter van Secondhand Bookshelf

Bij Giverney / @theliterarytraveller kan je meteen zien met hoeveel passie ze aan haar bedrijf werkt. Giverney is van Duitsland verhuist naar het Engelse plaatsje Exeter en is deze boekenbox begonnen om te laten zien dat kleine veranderingen een groener leven mogelijk maken. Dat het simpeler kan zijn dan je soms denkt en dat elk klein beetje helpt en het niet perfect hoeft te zijn. Hiermee hoopt ze tegelijkertijd ook weer veel mensen te inspireren. Naast de Secondhand Bookshelf heeft ze ook een blog theliterarybooktraveler waar ze schrijft over boeken, reizen en meer.

Boekenbox cadeau doen

Wat ook een leuke optie is, is dat je de box cadeau kan doen. Bij het bestellen van kan je namelijk zelf een kaart uit de shop kiezen en deze van een persoonlijk bericht voorzien. Zo zijn er superleuke kaartjes met de tekst; You’re one in a million, Thank you for helping me grow, natuurlijke een aantal verjaardagskaarten, bedankkaartjes etc.

De boekenbox kost £28,99 wat omgerekend €32 is zonder verzendkosten. In Nederland kom je met verzendkosten rond de €40,-.

Ben jij al benieuwd geworden naar deze boekenbox? De Spring box is al uit en te bestellen via de website. Met mijn code eyeloveprint10 krijg je ook nog eens 10% korting bij bestelling van de boekenbox of bij een bestelling van meer dan £25. P.S. Naast de box staan er ook veel andere leuke items te koop die je los kan kopen van de box.

Milieuvriendelijke boekenbox Secondhand Bookshelf bij de brievenbus

Voorbeeld zien van een van de boxen? De unboxing van de eerste editie, de Spring box staat nu op mijn blog, klik hier om hem te lezen!

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *