Unboxing: AnderWereld gepersonaliseerde mysterybox

Onlangs heb ik een gepersonaliseerde mysterybox mogen ontvangen van AnderWereld, het leek me dan ook leuk om een wat uitgebreidere blogpost hierover te doen om mijn ervaring met deze box te delen en te vertellen hoe het bestellingsproces in zijn werk gaat. Zo krijg je bij AnderWereld qua waarde altijd 5 euro meer dan je besteld. Mijn mysterybox was 15 euro en dus 20 euro waard, kijk je mee met wat er allemaal inzat?

Eerste indruk AnderWereld unboxing Mysterybox

Met het bestellen van de box kan je meteen al invullen wat voor genre je graag leest en welke juist niet. Ik ben voor een Engelse box gegaan en heb de genres YA / fantasy / dystopian opgegeven, naar aanleiding daarvan kreeg ik nog een persoonlijke mail met een aantal vragen voor de box zoals wat mijn favoriete boeken / schrijvers zijn, welke boeken in dit genre mij juist niet bevielen en kon ik mijn goodreads of hebban account meesturen om dubbele boeken te voorkomen, altijd handig 😉

Hergebruikte doos voor de boekenbox
Het pakketje kwam in een hergebruikte doos, daar hou ik van! Maakt het weer duurzaam en misschien gebruik ik hem zelfs wel weer voor een 3e keer.

In mijn box zaten wel drie (!) boeken, maar je kan het ook aangeven als je bijvoorbeeld meer goodies dan boeken wil. Het leuke van AnderWereld is dat ze het inpakken als Blind Dates, zo staan er hints op de verpakking geschreven wat het raden extra spannend maakt. Ik was hier trouwens totaal niet goed in, bij één boek had ik nog wel een idee welke titel het zou kunnen zijn, maar ook die had ik helemaal mis.

De eerste Blind date met een boek met de hints Fantasy, Paranormal Romance en meer.
Blind Date nr. 1

De boeken die Nine/AnderWereld voor mij heeft uitgekozen waren The Lost van Caridad Piñero, Island of the Aunts van Eva Ibbotson en King’s Dragon van Kate Elliot. Deze drie boeken zijn voor mij allemaal nieuw, ik had er zelfs nog nooit van gehoord en dat vind ik juist zo leuk aan zulke boxen. The Lost was ik door de cover meteen al nieuwsgierig naar, maar ook de synopsis klinkt interessant, King’s Dragon had ik meteen een vooroordeel bij. Zo vond ik de cover namelijk verschrikkelijk, maar toen ik de synopsis las snapte ik meteen waarom dit boek voor mij is uitgekozen, magie en royalty, dit is echt helemaal mijn ding! Het laatste boek Island of the Aunts lijkt me erg leuk omdat het een keer iets anders is dan wat ik normaal lees, ik kan dus niet wachten om ze allemaal te lezen.

Tweedehands boeken AnderWereld Mysterbox unboxing

Natuurlijk zaten er ook nog boekige goodies bij. Zo zat er deze schattige envelop in waarop op de voorkant stond: ‘Dionne, Ik hoop dat ik heb goed gegokt’. Hierin zaten 3 Harry Potter stickers (mijn ultieme fandom!) van Snape, Ginny en Igor Karkaroff en ook nog een Hufflepuff pin! Ik ben zelf een Ravenklauw, maar een Hufflepuff geschat worden vind ik toch wel een eer, want zijn dat nou niet de liefste mensen?

Daarna zag ik een langwerpig pakketje waarop stond ‘onmisbaar’, ik had al zo’n idee wat erin zat en dat klopte, de AnderWereld boekenleggers! Op de ene staat ‘I’m a Book Dragon not a worm..’ en de ander ‘Books don’t just go with you, they take you where you’ve never been‘.

AnderWereld boekenleggers

Verder zat er nog veel promotiemateriaal in de box, van boekenleggers tot stickers, een gluten- en zuivelvrij recept (hou ik van) en zelfs een grote poster van Pages & Co, wat volgens mij een hint is dat ik deze eindelijk eens moet gaan lezen.

volledige unboxing AnderWereld gepersonaliseerde mysterybox

Conclusie, ik vond dit een erg goed gevulde box, vooral voor dit bedrag en het was echt een feestje om uit te pakken. Het geeft toch even dat extra verrassingseffect omdat deze box op jou is afgestemd en geen enkele box dus hetzelfde is. Wil je weten wat AnderWereld nog meer doet? In deze blogpost lees je nog meer over deze boekige winkel, of als je na mijn unboxing ook nieuwsgierig bent geworden. Met de code eyeloveprint10 krijg je 10% korting op de tweedehands collectie, bookish goodies en games.

Unboxing Mysterybox AnderWereld Pinterest

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *