Boekige Winkel: Anderwereld

AnderWereld, een boekige winkel die al een aantal jaren bestaat, maar sinds vorig jaar is begonnen met het samenstellen van Mystery boxen in de categorieen Nieuw & Tweedehands en Nederlands en Engels. Het leek me dan ook leuk om AnderWereld aan jullie te introduceren. Voor diegene die nog niet bekend met hen is of juist wel, maar niet precies weet wat ze allemaal doen, want dat is nogal wat. En voor als je altijd al eens bij hen hebt willen bestellen staat er onderaan deze blogpost mijn persoonlijke kortingscode 🙂

Wat doet AnderWereld?

Nine & Sebastiaan, de eigenaars van, zijn voornamelijk gespecialiseerd in het verkopen van tweedehands Fantasy, SF, YA en kinder/jeugd boeken, maar ook voor Mythen & Sagen, Historische Thrillers en overige boeken kan je vaak bij hen terecht. Dit doen zij op de Anderwereld website, maar het begon – en dat doen ze nog steeds -met de verkoop op festivals. Een aantal festivals waar ze hebben gestaan zijn het Imaginarium Festival, CastleFest, Middeleeuws & Fantasy Festival Winschoten, maar ook De Deventer Boekenmarkt en meer. En wat ze nog meer doen?

  • Maandelijkse Mysteryboxen met elke keer weer een ander thema waarin een aantal goodies én een nieuw boek zit.
  • Persoonlijk samengestelde mystery boxen! Meer hierover lees je in mijn volgende blogpost waar ik een unboxing ga doen van mijn eigen persoonlijke box.
  • Verkoop van Bookish goodies zoals leuke mokken, boekige thee, boekensieraden en meer.
  • Verkoop van tweedehands games.
  • Facebookgroep AnderWereld’s booklover community waar je over boeken kan kletsen en waar eens in de zoveel tijd Facebook Sales worden gehouden met aanbiedingen.
  • Leuke boekige challenges fotochallenges op Instagram & Facebook.
  • Digitale boekenpost met blogs, nieuwtjes, winacties, schrijversinterviews en meer.

Leuk groen weetje: AnderWereld verpakt al zijn bestellingen duurzaam en leveren deze altijd in een tweedehands box.

Sneak peek van mijn persoonlijke mysterybox, unboxing daarvan volgt in mijn volgende blogpost!

Mocht je nou niet kunnen wachten of sowieso al nieuwsgierig zijn geworden naar jouw persoonlijke box, met de code eyeloveprint10 krijg je de gehele maand december 10% korting op de tweedehands collectie, bookish goodies en games.

Boekige Winkel AnderWereld

Benieuwd naar wat er in mijn persoonlijke boekenbox zat? Lees dan deze blogpost met mijn unboxing.

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *